*Annoneslenker*

Norwegian Kursiv/English normal

For meg er jakten nå over, jeg prøver andre øyekremer fra tid til annen men de siste 3 årene har jeg kjøpt samme øyekremen om og om igjen. Så langt er det den beste jeg har funnet og jeg har vær i gjennom en lang lang rekke  øyekremmer. Jeg vet raskt om jeg den passer til meg eller ikke da jeg fort  blir veldig hoven i øynene, reagerer ofte også allergisk.

For me the hunt is now over, I still sometimes try other new eye creams but for the last 3 years I have use the same one over and over. It is so far the best one I have tried and I have tried quite a number, my eyes usually tell me pretty fast if this cream is a good or bad idea, my eyes suddenly looks like they meet a bee or something equally nasty so puffy. The swell up and I react to them allergically.

 Her er noen av de jeg fant på badet nå, i skuffer og skaper. Har mange, mange flere jeg har prøvd opp igjennom.

I found some of the different ones I have tried here, I have many, many more I have tried but here is what I found in my bathroom closet right now.

Untitled-10

Jeg kan bruke alle disse utenom Skin Food øye kaviar kremen, mener jeg reagerte  på den. Kommer sikkert til og donnere den bort i min neste “rydde i skapet” . En kjær og svært populær avtivitet blant mine familie og venner.

I can use all these, except the skin food eye caviar one. I react to it I think.  I may donate that in my closet cleaning that is famous in my circle of family and friends.

Untitled-16

 Crème de la Mere kan jeg bruke, men den er sinsykt dyr og ikke gjør den noe spesielt heller. For den prisen forventer jeg mirakler eller ihvertfall svært godt resultater og det har ikke skjedd meg. For den prisen kommer jeg ikke til og kjøpe den igjen. Det beste med hele kremen er den lille påførings tingsen som følger med i metall som er deilig og kald på hovne øyne. Men er billigere og kjøpe seg en rule til øynene i jade. Prisen gjør også at du blir gjerring på innholdet.

The Crème de la Mere I can use, it cost a ton of money and it really don’t do anything special. For the hefty price I expect miracles to happen or at least something right.  Especially not for that price, I am not going to buy it again. The best thing about it is the appliqué thing in metal that is great to use cold on swollen eyes, but it is cheaper to buy a jade eye roller. Also the price makes you kind of save it so you use to little.

Untitled-14

Alle disse er OK, selv liker jeg strivectin best, virker som de har mere av tingene som virker i seg. Bruker jeg de hver dag blir jeg hoven i øynene så kan bare bruke de innimellom, så jeg glemmer de.

All these are OK, I preffer the strivectin myself, they are best of the bunch I think. To me it feels like they have more of the things that works in it. If I use them every day my eyes get puffy so I kind of forget to use them.

Untitled-13

 Annonselenk: My favorite eye cream.

ASDM  double caffeine shot eye serum, så langt er dette min favoritt øyekrem, den har blitt min go to øyekrem som jeg kjøper hver gang år etter år. Må innrømmet at jeg alltid har en ektra flaske i skapet slik i tilfelle rotefelle. På meg virker denne best av de jeg har forsøkt fram til nå. Det er blitt et ganske stor antall. På meg er dette den som virker, denne gjør at øynene ikke er hovne og trøtte. Flasken er også på 30ml og ikke 15ml som er normalen. Noe jeg liker spesielt godt. Mye for pengene er alltid flott. Når du blir eldre så er en god øyekrem et must for meg, når du våkner om morgenen så ser du vanligvis ikke så fresh ut som du gjorde før og har du lagt deg sent så syntes det altså. Ikke minst  for og holde rynkene unna, noen får du uansett slik er naturen, men det er greit og han noen verktøy i skapet som hjelper deg litt på veien. Min verste fiende er hovne øye om morgenen og koffeinet i denne hjelper på dette. Har gitt den i gave til noen venninner og de ser ut til og like den like godt som jeg gjør. Nå er det slik at vi alle har forskjellig hud og kremer virker forskjellig på oss alle. ASDM har parabenfrie produkter som ikke er testet på dyr. 

Så det var mine øyekrem erfaringer, håper du likte det.

Ha en flott dag.

Klem C 

ASDM  double caffeine shot eye serum:This is my absolute favorite when it comes to eye creams, it have become my go to cream year after year. It works, it makes my eyes not be puffy and it is 30ml normal eye creams are 15 ml. so double size of normal to a great price. When you get older the eye cream is extra important or it is like that for me anyway, to keep the puffy tiered eye look away and also the wrinkles. When you hit a sudden age and you wake up in the morning you don’t really look fresh as you used to anymore, I love the extra help the caffeine this one gives me .  I have given this as a gift to a few friends and they seem to like it as much as I do. I have never had an allergic reaction towards it and it is paraben free and not tested on animals.

Hugs C

 *Annonse*

 If you want to test out the eye cream or any of their other products press picture and use the code underneath for a 10% discount.

10DISCOUNT

 Discount amount: 10% Off Entire Store
Discount code: AFF10
Valid until April 30th

4 comments

  1. I approved this post because this is just to funny. I don’t think there are a thing in the world that helps with dart circles in the eyes. I also find it quite amazing you need to ask me about this if you mean dark circles since you work here: Sakura Beauty Solution is a brand name of Sakura Beauty Corp USA from 2009 with the slogan is bringing to customers unique experiences with Health and Beauty products…..
    This was a little fun episode I have to say.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s