Dagen outfit er avslappet, har på skinny jeans snekkerbukse fra HM og stripete genser fra INC International.  Har vært til behandling i dag og er ikke helt i form så da er det deilig med noe som er behagelig. Sitter å koser meg med kattungene i kveld og leser god bok.

Håper dere har en flott kveld.

Klem C

———————————————–

Todays outfit is relaxed, I am wearing a skinny jeans jumpsuit and a turtleneck from INC international. I have been to treatment today so I am feeling tip top so it is nice with some comfortable clothes. My plan for the plan is cuddle with kittens and read a good book.

Wish you a wonderful evening.

Hugs C

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s