img_20160327_102353.jpg

My oak that I adore.

 

Nå er det lenge siden det har vært noen morgen tur, kroppen har desverre ikke vært sammarbeidsvillig og grei, men tverr sur og vond. I dag var den endelig i godt humør igjen og det ble morgen tur, så deilig. Regnet gjorde meg mest når jeg stod inne og kikket ut, men var greit når jeg faktisk var ute.

Fikk en ny øvelse av kiropraktoren som jeg har tatt i en ukes tid nå, jeg håper det er en av de tingene som får kroppen blid. Mye ned i det siste så deilig med litt opp om så bare for en dag, selv om jeg håper det blir flere. Håper dypt i hjertet at jeg en gang kan begynne og trene skikkelig igjen. Få tilbake livet å kunne gjøre normale ting uten at kroppen sier nope men JAAA. Fant årets først gull i veikanten også, hestehov. Nå er våren her, sykt deilig.

Ønsker deg en fantastisk dag.

Klem C

———————————

It has been far too long since there has been a morning walk for me. My body has not been cooperating but been grumpy and miserable and said Oh no just forget about that. Today my body was finally in a good mood when I woke up, I was so happy I have no words. So I put my shoes on and went out almost immediately. It rained but that was worse looking out on it that being in it outside.

My chiropractor gave me a new exercise thingy last week, I hope that is one of the things that has made my body happy today. I have had a lot of hard days lately with my body not wanting to heal but today was good. Just one day like today is fantastic, but I do hope there will be more. I hope deep down in my heart I can start to train like I used to again, start living a normal life again where my body says YEEEEES and not NOO. I miss to work out, it may sound strange but I miss it so, so much. Found the first gold of the year too next to the road, the first Tussilago Farfara. Spring has arrived, yay.

I hope you have an amazing day.

Hugs

C

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s