Untitled-14

Syntes rødt og jeans går så utrolig flott sammen. Har på jeans skjørt fra Rag and Bone, vintage booths fra Michelle D. Den røde skinnjakka er en favoritt gjennom flere at. Kjøpt på ebay og sydd på mål etter min kropp. Super stas og den sitter superbra. Ikke var det så dyrt heller, skinne er mykt som hanskeskinn. Du kunne velge farge selv og jeg ønsket meg rød.

Ha en flott dag.

Klem C

———————————

I think red and jeans color goes so well together. Here I paired a jeans skirt with a red leather jacket. The skirt is from Rag and bone, boots are vintage from Michelle D. The red leather jacket I bought on ebay and it was sown after my measurements, so it fits perfectly. You could choose any color you wanted but I wanted a red one. The leather is buttery soft and so nice to wear. It was actually not that expensive to get it sown to me like that ether and it had been a favorite in my closet for years now.

Have a wonderful day.

Hugs C

Untitled-14Untitled-15Untitled-16Untitled-18

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s