Untitled-6

Cool detail on the back of the skirt.

 

 

 

Våren er her og solen stråler, så utrolig deilig. Føler med full av energy av solen og lyset som endelig har kommet fram. Benytter en hver annledning til og sette meg i solen på “nye nesten ferdige” verandaen og lese en god bok.

Dagen antrekk er en god oldie jeg fant i skapet etter en liten oppryddning. Hadde nesten glemt dette sykt kule skjørte fra HM, de er sikker 1oår gamelt eller mere. Syntes det har så nydelig detaljer bak og gir lit steampunk/viktorian vibber. En av juvelene i kleskapet som ikke kommer til og flytte noen gang. Har på pologenser med glimmer fra INC international, Vintage belte fra 80 tallet, nude thights og Jimmy Choo ankle boots.

Klem Camilla

———————————————

Spring is here and the sun is shining so bright, I am soaking it up. It gives me energy and the lighter days the finally arrived. I use every free time to sit in the sun and read a book on the “almost finished veranda”.

Todays outfit is a good oldie, I had a cleaning in my closet a while back and found it again. I had almost forgot about it and was so happy when I discovered it again. It is super cool with the incredible back, it is a little steampunk/Victorian ish. It is from HM and 10+years old. the turtleneck with glitter is from INC international, the belt is vintage 1980s, nude thights and Jimmy Choo ankle boots.

Hugs Camilla

Untitled-1

Spring is here. 😀

Untitled-2

Untitled-3

Me with SavannahNorway Blondie

Untitled-4Untitled-5

Untitled-6

Cool detail on the back of the skirt.

 

Untitled-7

 

 

728x90%20random%20products

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s