Untitled-8

In my kitchen.

 

Huset er ferdig pyntet til påske og roen har senket seg. Er ikke så glad i masse påskepynt og en stor samling av kaniner og kyllinger så her er det pyntet mest med blomster og lys. Var ute i hagen og klippet inn litt forsythia og et par greener av Magnolia Stellata og brukte i bukettene. Har brukt mange minder vaser isteden for 1 stor, syntes jeg får mere ut av blomstene da.

Kjøpte også 10 potter med påskeliljer på lokal gartneriet som jeg har plantet i potter på trappen så det ser påskete ut når vi får besøk også. Deilig med vår i luften, fikk tøflene fulle av snø når jeg klippet inn ting, men håper det var sise gangen med snø i tøflene før sommeren. Har ladet opp kindlen med masse bøker og er klar for påskekos. Ikke noe krim på den men masse annet som jeg like, krim er ikke en av mine ting.

Da ønsker jeg god påske.

———————————————————

The house is decorated to Easter and holiday feeling has sett in. I am not a huge fan of a gathering of hundreds of rabbits and chicken in the house, so I use flowers and candles. I went into my garden and cut in Forshytia and a little Magnolia stellate, I hope the start to flower inside. I used that is the vases with the flowers I bought, I used lots of small vases instead of one big one. I feel I get more out of the flowers that way.

I also bought 10 pots of narcissus and planted in pots on my porch, so it looks nice and Easter pretty outside too. I love the spring that is in the air, I got lots of snow in my slippers when I cut in things from my garden today I hope it is the last time before summer. My kindle is stoked up with lots of book ready for Easter, it is tradition here in Norway to read crime books at Easter. No crime on my kindle I am not a fan, but lots of other books that I like. So I am ready.

Wish you a happy Easter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s