Hvis det ikke er innlysende hvor disse 2 har fått navnet sitt så ser du det nå. Har alltid vært opptatt av musikk, vokste opp i en turnebuss og sovnet i stortromma som liten når fattern øvde på trommene. Det var saueskinn inne i stortromma så god for småtasser.

Disse to er for og hylles 2 store som har gått bort den siste tiden. Bowie som vi beholder selv fikk navnet den dagen navnfaren døde. Ikoner har forlatt oss, men vil leve evig i musikken og kunsten de har laget. Fatten var invitert og var på audition som trommis for  Motörhead den gang da på 80 tallet.

Kos dere med videoene.

————————–

If it is not obvious where these 2 have their name from you will now know. I have always been into music, I grew up in a tour buss more or less. I fell asleep inside the bass drum, while my dad practiced playing. There was a sheep skin in there, comfy for kids.

So this is my homage to 2 icons that recently left us. Bowie got his name the day the his name sake died. Bowie is my keeper boy and will stay with me as a stud. My dad was invited to audition as drummer for Motörhead this was back in the 80s.

Enjoy the videos.

Bowie and lemmy

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s