Bowie and lemmy

Har vært på behandling i dag og er beordret til og ikke gjøre noen ting, da er det godt med selskap. Nydelige SavannahNorway Lemmy og Bowie er kos og ha på slike dager. Lemmy skal flytte, det gruer jeg meg til han er så skjønn. Men slik er nå en oppdretters liv, men Bowie han blir så jeg koser meg med det. Bowie skal bli avlshann her hos oss, han har vi ventet på lenge så var stor stas når han ble født. Lemmy kommer til og gi stor glede og kjærlighet til en annen familie og det er jo flott.

Når man ikke er frisk er det slike ting i hverdagen man må fokusere på, de fine tingene, positive ting. Vanskelig enkelte dager, det er det, men man har bare et liv og bruke det negativt er ikke noe jeg har lyst til. Solstråler i hverdagen enten de er på 4 bein med pels og sorte neser eller noe annet er ikke det viktige. Lev livet i dag i morgen kan det være for sent. 25 februar er det 21 år siden jeg misten noen som var viktig i mitt liv, lærte dette da den harde veien. Så mine visdomsord for dagen er lev hver dag som det er den siste.

Klem Camilla

—————————————–

Been to treatment today and are ordered to not do a thing. It is especially nice with company on days like that. The cutes boys on earth are my comfort and company today, SavannahNorway Lemmy and Bowie. Lemmy is moving to his forever home in a few weeks, but Bowie is staying as a future stud her with us. I am dreading the day Lemmy moves, but that is the life of a breeder, my comfort is that Bowie is staying.  Lemmy is going to give lots of joy and happiness to an other family though.

When your heath is not good you need to focus on the things like this on your everyday life. The positive things, the happy things, the good things. It is hard, I know it is hard but you only got one life and you need to not use it in negative stuff but the positive I think. Sunrays in your life if the are on 4 legs with fur and black noses or something else is the important stuff. Live your life today, tomorrow it could be to late you never know. On February 25th is it 21 years since I lost an important person in my life. I learned this the hard way, so my word of wisdom to you is: Live every day as it were your last.

Hugs Camilla

 

BowieBowie2Lemmy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s