Flowers5

Har blitt en stund siden har har outfit of the day på bloggen. For meg er det ikke bare en fashion ting, men det betyr at den dagen har jeg vært frisk nok til og få et outfit of the day på meg om morgenen. Så det har en litt dypere mening en bare mote. Ikke at jeg ikke liker klær og mote for det gjør jeg.

Har snødd her igjen så fint hvit teppe i dag. Elsker farger og dette skjørtet bare måtte bli mitt. Ytterjakken er vintage arvet av min bestemor, det er en Alexsander jakke. Norsk merke som startet I 1933, Norges eldste på skinnbekleding og skal ha høy kvalitet. Jakken min har helt klart høy kvalitet, den er sikker 30 år eller mer, varm og fortsatt utrolig kul. I love it!!! Bruker den hele vinteren. Tror det er den som heter den orginale Alexander jakken.

Skjørt fra Zara, pologenser INC International Concepts Macys eget merke, støvletter vintage Jimmy Choo og ytterjakke Alexsander of Norway. Dette er et antrekk jeg virkelig liker og som blir brukt masse.

Klem Camilla

————————————–

There is quite some time since I had an outfit of the day here on the blog. Too me the ootd is not just a fashion statement thing, but it means that day I was well enough to get dress and put makeup on. So it has a deeper meaning to me. Not that I don’t like fashion, because I do.

It has snowed her today so there is a white blanket of now here now. I love the color on this outfit and the flowers. As soon as I saw that skirt I knew it was mine. The coat is vintage and I got it from my grandma, it is a Norwegian design jacket maybe 30-40 years old. It is a Alexander of Norway jacket, the oldest company of its kind in Norway started in 1933. I think my jacket is called the original Alexander jacket. Well I love it!

Skirt from Zara, Turtleneck  INC International Concepts. ankle booths Vintage  Jimmy Choo, Coat Alexander of Norway ( Vintage). This is a outfit I really love and I use it quite a lot.

Hugs Camilla

flowers2

flowers1

Flowers4

Flowers3

Flowers5flowers2 copy

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s