Some books I wait for like crazy, and this series is one if them. It is like xmas and bday wrapped in one when it happens. I have a few Authors like that. Not to many but this series is one of them. It is like the best candy in the world. So today I am Reading. I did a Chemical peel this morning so I look like hell, so it is a curl up in the reading nook and be a hermit until I read the end. I have kittens as Company though.  There is only 1 book left in this series comming out Next  year, that will be sad. Fortunatly I love to re-read.

Wish you all a great day.

——————————-

Noen bøker venter jeg ekstra my på, de er som så juveler som kommer 1 gang i året og jeg gleder meg som om det er julaften og bursdag samtidig. Har noen få forfattere som jeg liker på dette nivået. Slike bøker er som det beste godteriet i verden. Så i dag er det lese dag, kommer til og krølle meg opp i lesekroken med boka og komme ut på den andre siden når jeg leser The End. Tok kjemisk peel i morges også så ser riktig flott ut så det er like greit og være hermit i dag, rødflammete og flott.lol Har selskap av kattungen, de ligger og sover på fanget.

Dette er nest siste boken i denne serien, siste kommer ut neste år. blir trist, men heldigvis liker jeg og gjenlese.

Ha en fantastisk dag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s