.Jeg innrømmer min avhengighet her med engang, jeg er sko gal. Neglelakk, sko og bøker er min svakhet. Sko galskapen er arvelig tror jeg da den kommer fra bestemoren min.lol Siste tilskuddet er disse lekre nude sandalene fra Via Spiga og heter Tiara. Er på jakt etter det perfekte paret til en spesiell anledning så de har blitt litt sko jakt i det siste. Disse er første par ut, så liker du sko blir det flere. Stay tuned.lol

Dette merket er nytt for meg, men så langt er jeg svært fornøyd. Ser ut til å være bra kvalitet med skinnsaler og skinn i skoene ellers. De er i nude lakk og er overraskende OK og ha på. Syntes det er dødslekene og tror de blir en favoritt i skapet.

 

—————————————————————-

I admit my addiction right away, shoes is a weakness. I have mad shoe disease. Nail polish, shoes and books, I am a official hoarder.lol The shoe madness seem to be genetic and run in the family as I got it from my Grandma.

My last addition to my shoe collection is these nude heels from Via Spriga and are name Tiara. I am on the hunt for the perfect shoes for a special occasion, so there has been some shoe hunting lately.

This brand is new to me, but I am really happy so far. The quality seem to be excellent, it has leather soles and patent leather upper. The nude paten leather makes the very versatile and I think they are going to be a favorite in my closet. They are also surprisingly OK on the foot and to walk in.

Untitled-13Untitled-14Untitled-15Untitled-16

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s