Har det herligste kullet med kattunger om dagen, de er så utrolig trivlige og blide småtasser. De henger etter overalt, inn på badet, inn i dusjen,  på kjøkkenet, snubler i småttiser hvorhen jeg går. Når jeg sitter i sofaen er de klistret på fanger og ser vi på film, ja da gjør det et også. Noen så skjønne tasselasser skal du lete lenge etter, det blir trist når de flytter men Bowie han skal bli hos oss. Han fikk navnet sitt den dagen David Bowie døde. Siden dette er L kullet heter han Little Bowie, vi har også Lemmy i dette kullet. Vi pleier og bruke musiker navn når det er mulig, spesielt til våre egne som vi skal beholde selv. Siden jeg er vokst opp i en musikerfamilie føles det rett.

Lemmy er en karakter og utrolig kosete, det er de igrunnen alle 3. Stor glede når vi står opp for 2 og firbente, de er så lykkelig at du blir helt om i hjerte av de. Kommer stormende i mot det med masse det skal ha sagt og vil bli kost og bært litt på. Liz skal hete Kiara tror jeg i sitt Nye hjem. Håper hennes nye famile poster masse bilder av henne i bloggen sin ettersom hun vokser seg til.

Da ønsker jeg alle en god dag, her er det nydelig vær og jeg skal kose meg med puse bebissene mine.

———————-

I have the most adorable litter of kittens now, they have the best energy and are ray of sunshine. They follow after me everywhere, in the bathroom, in the shower, in the kitchen where ever I go they are there. If I sit down they are glued to my lap and if I watch a DVD so do they. OMG they are super cute. It will be so sad when they move but Bowie will stay here so I take comfort in that and I can keep them all myself. Bowie got his name the day David Bowie died. it was a easy choice for me as a tribute. We try to name kittens after musicians, especially the ones we are keeping ourselves. I grew up in a musicians in my family so it feels right. We also have a Lemmy I this litter.

Lemmy is quite the character and wants to be on my lap 24 hours a day, constantly purring. Well they all do that.lol They are so happy when I get up in the morning, I am a B person not a morning person but they make mornings pretty nice. Liz is going to be called Kiara in her forever home I think. She got herself a wonderful family and I hope they post lots of pics of her in her new moms blog.

I wish you all a wonderful day. The sun is shining here and I am going to spend the day with my furbabies.

Lemmy7Lemmy9Lemmy11

 

LizUntitled-13Bowie1Bowie2Bowie312744747_951592981556228_1652986782455360137_n

20160220_200000.jpg

SavannahNorway Liz has crashed.

 

20160217_195348.jpg

Ser på The Martian på DVD.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s