12744084_959643167450952_2216980880126924750_n

SavannahNorway Blondie, Bowie and Liz watching Villmark 2 with me.

 

Har vært til behandling og får ikke lov og gjøre noe i dag, så de ble film “kveld” midt på dagen og det forsetter dagen ut. Et godt gammeldags filmmaraton som vi hadde i tenårene. Har en liten pause mens gubben er og hamstrer inn mere potetgull og smågodt før vi setter i ny film.

Så Villmark 2 og der er en av de creepieste filmene jeg har sett, var det jammen god med så fint og nusselig selskap. Hjalp på skrekkfaktoren også med purr, purr fra fanget. Takk gudsjelov da jeg ikke er sååå stor fan og helst ser mellom fingrene. Blir vel Star Trek resten av dagen eller sci-fi.

Ha en fantastisk dag.

Klem CR

———————–

Have been to treatment and not allowed to do anything so we are having a move night all day long. A good old fashioned movie marathon like we had in my teens.  Having a little break between movies as hubby is out buying more chips, candy and coke.

Saw Villmark 2 and it is the creepiest movie ever, yikes. Not seen it, do so. I had the best company, kittens in my lap. It made it less creepy for me as I usually look at horror movies between my fingers. They were all purr, purr in my lap.

I think it is going to be Star Trek now or some other Sci -fi.

Have a awesome day.

Hugs CR

20160222_121552.jpg

SavannahNorway Lemmy watching Villmark 2. He is to young to see it but slept most of the time.lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s