12356863_10205529774189397_4771034932599687788_o

Photo:Brittney Gobble Nature Coast TICA Show Dec 12 & 13, 2015

Syk og på antibiotika nå, så la oss ta noen søte kattungebilder. Balsam for sjelen det. Møt SavannahNorway Godtfred of Bodhicats, norsk født og nå emigrert og amerikansk borger bosatt i Florida. Må bare få sagt at jeg er pittelittegranne misunelig. Sol, strand, varme, palmer, jepp det hadde var sykt deilig.  Heldige Godtfred sjarmerer damene, sin nye matmor og gjor en kjempe jobb med ” Se hvor utrolig vakker og nydelig jeg er” og på utstillinger. Men så er han super søt med en herlig personlighet og et sjarmerende vesen.  La oss ønske Godtfred hell og lykke i Statene.  ( Godtfred er en Savannah, Silver Spotted Tabby og generasjon F8 SBT for de som måtte lure på det.)

—————————————————-

I am sick atm and on antibiotics, so lets have a comfort post with cute kitten pics.  Meet SavannahNorway Godtfred of Bodhicats, Norwegian born and now an American with residence in Florida. Can I just say am a little bit jealous, sun, beaches, palms yup I could so do that right now myself.lol Well lucky Godtfred is charming the ladies, charming his new mom and doing a great “look how pretty and wonderful” I am with the judges in the show ring. But he is cute as a button and has the most wonderful personality. Lets wish the cute Norwegian good fortune in the States. ( Godtfred is a Savannah, silver spotted tabby and is a F8SBT for anyone wondering.)

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s