Norwegian first English below.

Som Ingrid Espelid Hovig sier så jukser vi litt i dag, alle ser jo at dette ikke er tatt utenfor døren her nå i kveld. Bildene ble tatt i Puerto de Mogan på Gran Canaria rett før jul.  Hadde på denne drømmen av en kjole når jeg og mannen min skulle ut og spise middag. Fint var det også at jeg kunne spise så mye mat jeg ville uten at det syntes.lol

Kjolen var “love at first sight” å mitt først kjøp fra dette merket, ble ikke det siste heller. Rart det der. Fargen er helt nydelig og broderiene like så, den oser av kvalitet tvers igjennom. Den er også med innebygget bh i kjolen, den er ikke strøket etter oppholdet i kofferten heller. Stort pluss det. Jakken er kjøpt brukt på instagram og gladiatorsandalene er Stuart Weitzman, dødsgode og gå i. Kjolen er fra Chi Chi London og heter Shay.

Skal se om jeg ikke får lagd en blog post eller 2 om Puerto de Mogan, nydelig sted.

—————————————————

As you see I am cheating a bit today as this is clearly not outside my house this evening. Pictures are from Puerto de Mogan in Gran Canarias Island in Spain right before Christmas. I had on this dream of a dress when I was going out to dinner with my hubby. One large advantage of this dress was that I could eat as much as I wanted and it did not show any.lol

The blue princess dream dress was ” love at first sight” and my first buy from this brand. It was not my last ether. Strange that. The color is perfect, I love that blue. The embroidery is so high quality and so is the dress in general I was amazed. It was not ironed after the time in my suitcase that was also a big plus. Dress has a built in bra as well. Jacket is bought used on Insta, I think posted in a vintage Ootd I had a while back. Gladiators are Stuart Weitzman and are super comfy to wear.  The dress is from Chi Chi and named Shay.

I try to make a blog post from Puerto de Mogan in the future, such a lovely place.

Untitled-6

 

 

Untitled-5

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-7

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-2

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-3

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-4

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-6

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-8

CamillaRenate.comDress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-9

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-10

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

Untitled-12

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

ferie gran canaria 2015 1253

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

ferie gran canaria 2015 1257

CamillaRenate.com Dress Chi Chi Shay, shoes Stuart Weitzman.

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s