Har vært ute og hamstret nye kleshengere i dag, har blitt helt hektet disse. Har i alle år brukt de i tre, men klærne ramler ofte av og  havner i bunnen av kleskapet. Ofte ramler også de nye trehengerene i fra hverandre det er min erfaring, mulig det bare er meg. Den hengeren/pinnen som er under ramler rett og slett av. Da jeg kjøpte min første pakke med velour hengere for 1,5-2 år siden var de en revousjon i kleskapet mitt. Ingenting ramlet ned og før første gang hadde jeg ikke et lager av “nedfallsklær” i bunnen av skapene. Nå var jeg i manko på kleshengre igjen, merkelig hvordan det skjer titt og ofte. hehe.

Prøver også og bytte ut de jeg har over tid med disse her. De hadde tilbud tror jeg på Europris i dag  og det var 20kr for 1 pakke med 5 stykker. Har sett disse mange steder nå, så tror de begynner og bli enkle og få tak i. Noen av de stedene jeg har sett de er Elkjøp, Biltema, Clas Ohlson og  Europris. Trenger også ny garderobe, helst en slik Narnia en siden jeg ikke har plass til flere akuratt nå.( Drømmer om walkincloset.)

_________________________________________________________________

Have been out too day bunking up on velvet clothes hangers, I have been completely addicted to them. I have always used the ones in wood, but the clothes have an unfortunate habit of falling of the hanger and down in the bottom of my closets. The wood hangers also fall apart in my house, I don’t if it just me or that they do this in general. When I bough my first pack of velvet hangers 1,5-2 years ago a had an epiphany. Nothing fell off, the stayed on the hangers like glue even if the were a bit of kilter hanged on. Since I seemed to be short of hangers again, strange how that happens from time to time. hehe I had a major shopping spree today and bought 45 new ones. I also have a long term plan to change my old ones in wood with the velvet ones.   I also need a new wardrobe, like a Narnia wardrobe since I don’t have room for a new one right now. ( Dreaming of a walk in closet.)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s