Har holdt stilen i dag på svart på svart, Svart lang kjole med høye splitter, svart pologenser, svart tights og svarte støvler. Har mørkt brunt belte og sølvsmykke. Tidløst, klassisk og forlengende før oss litt lave. Kjole fra tambukiki, tights og høye over kne sokker fra ebay, høyhelte støvler med antigli under fra Calvin Klein. Sølvsmykket er gave fra min far.

Ønsker all en god fredag.

Style today is black on black. Black long dress with high slits, black turtleneck, black tights and black boots. I have a dark brown belt and a silver necklace. It is timeless, classic, elongation for us not that tall. Dress from tambukiki, thights and over the knee socks from ebay, boots from Calvin Klein, the silver necklace is a gift from my dad.

Wish you all a happy Friday.

Untitled-32Untitled-33Untitled-34Untitled-35Untitled-36Untitled-336

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s