Hotters4

I been waiting for the hotter sale for 6 months to get these boots. I found Hotter when I was on holiday in Edinburgh this summer and I was a fan from there on. My feet hate new shoes and old shoes. I get blisters all over my feet in layers, it hurts like hell. My current mountain boots killed my feet on my last mountain trip, I barely got down of the mountain. Not to talk about my current winter shoes that I love that has been at the cobbler a couple times with the ” I can fix the much more now” at the last visit there. So I been having my eye at these ones. In the Gore-tex line I know I need to buy one size up I made that mistake on some gore-tex shoes. I am really pleased with them so far, the fit my foot real nice, they are light and not heavy on the for and no blisters. Right now I am wondering if I may need a pair in a different color.

Har ventet på salget på Hotter sko siden i sommer. Fant dette merket på en ferie tur i Edinburgh i sommer og ble fan der og da. Føttene mine hater nye sko og gamle sko, får vannblemmer og gnagsår over alt. Fjellstøvlene jeg har nå drepte føttene mine på siste fjellturen jeg brukte de på, var så vidt jeg kom meg ned fra fjellet. Skoene jeg bruker til vanlig når jeg går tur er også etter x antall turer til skomakren på grensen til utslitt. Siste skomaker besøk fikk jeg beskjed om at “nå var det ikke mere de kunne gjøre”. Derfor har jeg holdt øye med disse, vet fra erfaring at jeg må opp en størrelse i Gore-Tex skoene de har. Så langt er jeg super fornøyd, de passer foten veldig godt, de er lette, stødige og ingen vannblemmer. Sitter og kikker på siden og lurer på om jeg kanskje trenger de i en farge til.lol

Hotter har ingen butikker i Norge, men nettbutikken sender hit. Moms og toll kommer i tillegg.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s