Felt like a splash of color this dark day. My new addiction is oranges and the yellow/orange colors. I used to hate them as a kid but now I am like a magpie I am drawn to them and seem to have a hard time keeping my wallet in my purse when I see them. The skirt from HM was one I could not resist, it had my name written on it and I don’t regret it on bit. Sweater is Zara and in a super soft fabric, jacket is vintage and from a dress jacket sett from Concettascloset. ( Show that in a later post.) Jacket is vintage 1960’s orange and ivory floral brocade cropped and very versatile and in a superb quality. Nude tights now in winter and ballet shoes from Stuart Weitzman.

Fargefest i mørket på denne dagen. Min nye dille er orange og gulorange farger, blir umidelbart drat mot de og har stor problemer med og holde pungen i veska når jeg ser det. Morro og tenke på at det var den grusomste fargen jeg viste som barn. Skjørtet fra HM var et av mine fun som jeg bare forelsket meg helt i, har ikke angret på at det ble med hjem.  Genser fra Zara er i er supermykt stoff, deilig. Jakken er vintage og er egentlig fra et kjole jakkesett jeg har fra Concettascloset. ( viser det settet i en senere post.) Jakken er vintage fra 1960 tallet , orange og elfenbenfarget brocade cropped og i fantastisk kvalitet. Hudfargede thight nå på vinteren og ballerina sko fra Stuart Weitzman.

Orange 1

concettascloset Vintage jacket concettascloset on Etsy, Sweater Zara, Skirt Hm and shoesStuart Weitzman.

Orange 2

Orange 3

Orange 4

Vintage jacket concettascloset on Etsy, Sweater Zara, Skirt Hm and shoes Stuart Weitzman.

Orange 5

Vintage jacket concettascloset on Etsy, Sweater Zara, Skirt Hm and shoes Stuart Weitzman.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s