12341213_922329204515682_2360349231298186723_n

New wardrobe with mirror doors. / ny garderobe med speildører.

This xmas hubby and I decided to get a new wardrobe to the hallway. There has been a mayhem of clutter out there for years. I had a tiny but lovely antique wardrobe there and a chest of drawers. I has been like that since we renovated the hall several years ago. You needed to have a degree in closet organizing to fit anything into it, hubby lack the gene and there were also shoes everywhere… I mean everywhere, I am an shoe addict and I admit it. So to my sorrow the pretty antique wardrobe had to move somewhere else in the house. ( Still not sure where.) And a brand new wardrobe move in, we decided on Ikea with mirror doors as I was sure it fit with the style of the room and make it look larger. I have same in my bedroom and are super happy with it. I updated the hallway in general when we did this, I took out the antique chest of drawers a put in a bench I bought years and years ago. It has been a nomad not finding the right place to live in my house. It fitted right into my updated hallway like it was made for it.

12314129_922328931182376_8732569896683546867_n

New picture on the walls too, pics are mine. Frame from Ikea. / Nye bilder på veggene også. Bildene er mine egne, rammene er fra ikea.

 

I also updated the pictures, I had some old gold framed pictures there before. For a fresher more modern and personal look I now have pictures I have taken myself. The frames are also from Ikea.  I have decorated some more since I took these pics, but that has to be a later post as I have not taken any pics yet. ( I did not find any pics of the hallway before with the shoe madness everywhere.)  All pictures in the gallery below get large if you click on them.

Rett før jul bestemte husbonden og jeg oss for og kjøpe nytt garderobeskap til gangen. Fram til nå har det vært et kaos uten like der ut i årevis. Hadde er nydelig men altfor lite antikt garderobeskap det ute og en antikk kommode. Gangen har vært slik helt siden vi restaurerte den for endel år siden. For og få ting inn i skapet måtte du ha en doktorgrad i skapstapping, noe husets mann ikke har.  For ikke og snakke om sko over alt og jeg mener over alt, jeg innrømmer min skogalskap/skosamlermani med engang. Så til min store sorg måtte det fine antikke skapet flytte. (til en fortsatt ukjent plass i huset.) og et splitter nytt modern skap flytte inn. Valgte ettter mye kikking et fra ikea med speildører, jeg håpet det passet med stilen på rommet og ville gjøre at det så større ut med speilene. Har samme skapet på soverommet og er veldig førnøyd med det. Når vi satte opp skapet oppdaterte jeg gangen for og få en litt mer fresh look. Satte inn en benk jeg har hatt i årevis som ikke har funnet plassen sin men flyttet rundt i huset som en nomade. I gangen så det ut som benken var laget spesielt for plassen, så endelig fant den hjemmet sitt.

12314129_922328931182376_8732569896683546867_n

New picture on the walls too, pics are mine. Frame from Ikea. / Nye bilder på veggene også. Bildene er mine egne, rammene er fra ikea.

Oppdaterte bildene samtidig, hadde noen gamle bilder med tunge gullrammer her før. Bestemte meg for og gå før et mere personlig og modern utrykk med egenfotograferte bilder, rammene er fra ikea. Har dekortert og pyntet litt mere siden jeg tok bilden men det får vi ta i en ny post siden jeg ikke har noen bilder av det. ( Fant ingen før bilder av gangen med skogalskapen over alt.)  Alle bildene i galleriet blir store om du klikker på de.

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s