Xmas at the farm 2015, we had a low key Xmas this year with friends and family. Here are some pictures from the house this year before we pack it away again. The Christmas trees are from our own woods and it is a tradition her to go hunt for the right tree. This year we had two small trees instead of one big one. We had one in the living room and one in the kitchen. The pictures you can click and get larger. Hope you enjoy our Christmas at the farm. If you see the lack of Santa’s it is because I have a Santa phobia.lol I have 2 Santa decorations on the tree that is my only Santa’s in the house.

Jul her på gården I 2015. Vi hadde en stille og rolig jul med venner og familie. Her er noen bilder før vi pakke alt ned igjen. Juletrærne er fra egen skog og det er en juletradisjon her og lete etter det perfekte treet. I år hadde vi to trær istedenfor et stort, et på kjøkkenet og et I stua. Bildene er klikkbare og blir store da. Håper du liker vår jul her på garden. Hvis du legger merke til mangelen av nisser er det fordi jeg har nissefobi. De eneste nissene I huset er to gammeldagse nisseornamenter på juletreet.

2 comments

  1. Thank you so much. I love that dress too. the £200 gift card I won this xmas was from the place that dress come from, so there be many more in the future.lol I don’t win anything so I was over the moon I tell you, and soooo many nice dresses.lol

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s