Bookreads goals

I really in general don’t like new year resolutions. I usually feel that the normal tings are a lifestyle choice you make for yourself for the rest of your life, not thing to promise at new years. But I have one exception and it is books. I set up a resolution on how many books I will try to read in a set year. This year I set 101, same as last year. I really hope to read much more books than that, but 101 is my minimum number of books to read in 2016. I do hope I get to read as much as my all-time high or more. But most of all I hope I find that book treasure, the one you start reading over again the minute you finish it. With time it becomes one of your treasures that you take out and read and you know it never fails you, it is you go to book on times of the blues, happiness, holidays or when you just miss it.Wish you an awesome book year.

Slikt generelt så er jeg ikke så stor fan av nyttårsløfter, føler ofte at de normale tingene folk har som nyttårsløfter er en livsstilsforandring som er noe du må gjøre et bevist valg for og utføre, hver dag for resten av livet. Men jeg har et unntak og det er bøker, eller hvor mange bøker jeg skal lese hvert år. I år 2016 har jeg satt 101 bøker, same som jeg hadde I fjor. Dette er minste nummeret bøker jeg håper å lese, jeg håper hvert år at jeg leser mange, mange flere og at jeg slår min gamle rekord for mest leste bøker I et år. Men mest av alt håper jeg og finne den boka, den juvelen av en bok som du begynner og lese om igjen det øyeblikket du er ferdig med den. Boken som med tiden blir en av juvelene I skattkammeret ditt som du tar ut og leser når du er litt nedfor, lykkelig, på ferie eller når du bare savner den. Ønsker deg et godt bok år.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s