Velkommen til min verden. Hadde aldri trodd at jeg skulle ha en blog  da jeg egentlig er svært privat og introvært. Men her er vi da,  dette er ment som min positive lille verden og motivator i hverdagen min. Desverre  har jeg vært mye syk det siste året og aldri hatt topp helse siden jeg var tenårene. Så mine blog innlegg vil komme litt nå og da, ettersom helsen er velvillig eller ikke. Prøver alltid og holde humøret oppe og fokusere på de positive tingene i livet og dette er min reise. Håper du har lyst til og følge den med meg.

logo

Meg på Vedrens Ende i mars, foto tatt av mannen min.

 

Hvis du finner skrivefeil, grammatikkfeil, orddelingsfeil osv er det bare og beholde de, du trenger ikke fortelle meg om de du finner. Skammer meg ikke for og si at jeg har dysleksi og skriver med den stemmen jeg har.. Når kong Olav, statsministeren vår Erna Solberg og Albert Einstein fint klarte seg med det så syntes jeg at vi skal skrive med den stemmen vi har, med eller uten skrivefeil. ( Jeg ser ikke mine egne bare så det er sagt.)

Bloggen har jeg kalt Camilla Renate, jeg går som Camilla til vanlig men heter begge navnene. Har ikke brukt Renate siden barneskolen hvor vi var to i samme klasse med navnet Camilla. Men bare Camilla var opptatt så da ble det begge.

12274694_912485952166674_4404131338335782686_n

Kosepusen min Zuni

 

Til vanlig så bor jeg på gård midt i skogen i Vestfold, med min mann og masse pusekatter. Så liker du puser blir det nok mye bilder av de her. Som interesser er jeg opptatt av interiør og restaurere gården tilbake til opprinelig stand, bøker, klær, natur og savannahkattene mine, jeg er også svært hage interesert. Har planer om og poste litt om alt slikt i mitt liv isteden for en bare en ting.  For og trene opp ryggen og holde meg litt i form da jeg ikke får lov og trene enda, prøver jeg og gå tur hver morgen og har en liten fotodagbok fra disse turene. Håper du har lyst til og bli med på morgen turen min.

ferie gran canaria 2015 628

Fra en av mine morgen turer i høst.

 

Da starter vi her da, dette blir en spennende reise håper jeg.

Camilla

      google0c66e5f91dabfb53.html

<meta name=”google-site-verification” content=”ZzOou4t-TL7Z_wRwfQULLMN7XtO7TK0HiFFY5kzMl4s” />

<b>z35W7z4v9z8w</b>

<p align=”center”><small><a href=”http://onlineslots.vegas/bank-on-it-slot/”><img src=”http://onlineslots.vegas/wp-content/uploads/2015/01/bank_on_it_slot-150×150.jpg&#8221; /></a></small></p>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s